Cégünk bemutatkozik

A Zebco Europe GmbH. Európa egyik legnagyobb és legerősebb horgászcikk gyártója. A Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical és Magic Trout márkákat tekintve hét világmárkával rendelkezik cégünk. A Zebco Europe GmbH. saját képviselettel rendelkezik Angliában, Franciaországban, Lengyelországban és Németországban is. A többi európai országot a németországi központból látjuk el.

A Zebco Europe GmbH. meggyőző eredményességének a kulcsa az állandó törekvés arra, hogy a termékek minél jobban kiszolgálják a horgászok igényeit. Az eszközöket szakemberek fejlesztik a mindennapi vízparti használathoz. A cég termékmenedzserei mögött egy nagy csapat található, ami nemzetközi teszthorgászokból, tesztcsapatokból áll több országos bajnoki és világbajnoki címmel a hátuk mögött.

Az európai termékfejlesztéshez szorosan kapcsolódik a gyártás. Ez néhány európai ország mellett nagy részben Kelet-Ázsiában történik. Itt a termékek gyártása nemzetközileg elismert mérnökök folyamatos ellenőrzése mellett történik. A késztermékek teherszállító repülőgépek, vagy konténerszállító hajók segítségével kerülnek a német tostedti központi raktárba. Itt a Zebco Europe GmbH. 5.500 m2 raktárfelülettel rendelkezik, ahol több mint 3.400 raklaphely található a leghatékonyabb magas polcos tárolási rendszerben. Ez biztosítja a kiváló szállítási képességet az egész szezonban megfelelő alkatrész szervizzel karöltve.

A központi raktárból futárszolgálatokkal kerülnek a termékek a kiskereskedőkhöz. A Zebco Europe Európa szerte több mint 5.000 kiskereskedőt tudhat a partnerei között. Átlagosan napi 350 csomag hagyja el a tostedti raktárt. Ezek mellett természetesen a kereskedőknek fontos a gyors reakció idő, amire a Zebco Europe GmbH. következetesen beállította magát.

Mindent egybevéve a magas innovációs potenciál, a professzionális gyártás és a tökéletes logisztika teszi a Zebco Europe GmbH.-t az európai horgászok első számú partnerévé!

   

4street Pike Chatter

QUANTUM

B-ASS Creature

QUANTUM

B-ASS Shad

QUANTUM

Purple Haze

QUANTUM

Eat, Sleep, go fishing!

Fill in your details and we’ll be in touch

Stay Up to Date with us!

We can deliver the best Products for you and your personal fishing-Style. Just help us to know you better....