FAQ - GYAKRAN ISMÉTELT kérdések

VÁLASZOK A TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN FELMERÜLT KÉRDÉSEKRE

A Preston Innovations kizárólag a kereskedőinek szállít, így közvetlenül itt vásárolni nem lehet. A közelében lévő kereskedőt megtalálhatja itt.

A Preston Innovations katalógust online formában találja meg.

Itt lapozgathat a termékeink között.

Katalógust nyomtatott formában nem adunk ki. Mi a Preston Innovations-nél célul tűztük ki, hogy a természeti forrásokkal gazdaságosan bánunk, így igyekszünk olyan kevés papírt használni, amennyire csak lehetséges. Ezzel a Preston Innovations aktívan vesz részt a vizeink megóvásában is.

Önnek kérdése merült fel, vagy problémája van egy termékünkkel? Nagyon sajnáljuk, hogy annak ellenére, hogy szüntelenül törekszünk az egyre jobb termékek megalkotására, még mindig adódnak gondok egy Preston Innovationstermékkel. Természetesen tudunk Önnek gyorsan és egyszerűen segíteni. Forduljon kérem mihamarabb ahhoz a kereskedőhöz, akinél a Preston Innovations terméket vásárolta! A további információkhoz a kapcsolattartóját itt találja.

Termékeinket a szakkereskedésekben és az Online-Shop-okban találja meg. Az Önhöz közeli szakkereskedést itt találja meg.

A termékeinket nem készletről vásároljuk! Nemzetközi designer és termékfejlesztő csapatunk éjt nappalá téve dolgozik a világ számtalan részén lévő gyárakkal közösen az innovatív és magas minőségű horgászeszközök kialakításán és gyártásán.

A Preston Innovations céget a termékfejlesztésben és a marketingben teszthorgász csapat támogat. A jelentkezőknek szigorú követelményeknek kell megfelelniük a válogatás során. Amennyiben érdekli az együttműködés, küldje el jelenkezését e-mail-ben az EuroCustomerServices @ ratheroutdoors.com címre. A jelentkezése tartalmazza a következőket:

– horgászati ismereteinek leírása

– miből gondolja, hogy országában jelentős szerepet tölt be

– dokumentációt az eddig elért eredményeiről nyomtatott- és online médiában

– néhány képet és videót az eddig rögzített anyagai közül

Tekintettel a jelentkezők nagy számára kérjük türelmét, amíg jelentkezését feldolgozzuk és döntést hozunk!

  

4street Pike Chatter

QUANTUM

B-ASS Creature

QUANTUM

B-ASS Shad

QUANTUM

Purple Haze

QUANTUM

Eat, Sleep, go fishing!

Fill in your details and we’ll be in touch

Stay Up to Date with us!

We can deliver the best Products for you and your personal fishing-Style. Just help us to know you better....