Over ons

Zebco Europe is een van de grootste en best bekend staande fabrikanten van hengelsportmateriaal in Europa. Binnen Zebco zijn zeven wereldmerken bij elkaar gebracht onder één dak: Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical, Magic Trout en Zebco. Zebco Europe is vertegenwoordigd met eigen kantoren in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. Andere Europese bedrijven worden bediend vanuit het hoofdkwartier van het bedrijf in Duitsland.

Het buitengewone succes vloeit voort uit de constante bemoeienissen om producten te ontwikkelen en aan te passen die tegemoet komen aan de eisen van de sportvissers. Ondersteund door teams van ervaren sportvissers, streven de productmanagers ernaar om nieuwe ideeën te ontwikkelen die vervolgens uitvoerig langs de waterkant getest worden. Hoewel veel van de producten uit Europa afkomstig zijn, komen er ook veel producten uit Azië, waar producenten onder constante supervisie staan van internationaal ervaren ingenieurs. Eenmaal gearriveerd in Duitsland, worden de producten opgeslagen in het 5110 vierkante meter grote magazijn met ruim 34.000 ruimtes in de stellingen voor pallets en hoog efficiënte faciliteiten voor het verzamelen en inpakken van orders. Door gebruik te maken van een van de meest vooruitstrevende IT en logistische systemen in de industrie, is het mogelijk om uiterst efficiënt om te gaan met de orders voor producten en reserve-onderdelen.

Vanuit deze centrale faciliteit worden de orders rechtstreeks verstuurd naar meer dan 5000 gespecialiseerde dealers in heel Europa, waarbij er gemiddeld 350 pakketten per dag verzonden worden. Snelle reactietijden zijn een van de meest belangrijke vereisten geworden van de dealers en Zebco Europe heeft zich hieraan aangepast om aan die vraag tegemoet te komen. Het is de productontwikkeling, beschikbare voorraden en de algehele professionele service die Zebco Europe tot de nummer 1 partner gemaakt hebben voor de sportvissers in Europa.

4street Pike Chatter

QUANTUM

B-ASS Creature

QUANTUM

B-ASS Shad

QUANTUM

Purple Haze

QUANTUM

Eat, Sleep, go fishing!

Fill in your details and we’ll be in touch

Stay Up to Date with us!

We can deliver the best Products for you and your personal fishing-Style. Just help us to know you better....