FAQ - Veel gestelde vragen

Product gerelateerde antwoorden

Preston Innovations levert als groothandel haar producten exclusief aan de gespecialiseerde hengelsportzaken. Om deze reden is een rechtstreekse aankoop bij Preston Innovationshelaas niet mogelijk. U kunt de dichtstbijzijnde hengelsportzaak met onze producten here vinden.

U kunt onze Preston Innovations catalogus online vinden, u kunt here onze producten bekijken en vergelijken.

Er zijn van ons geen gedrukte catalogi beschikbaar. Het is het doel van Preston Innovations om de natuurlijke grondstoffen spaarzaam te gebruiken, om deze reden wordt het gebruik van papier zoveel mogelijk vermeden. Preston Innovations draagt op die manier ook actief bij aan het beschermen van onze wateren.

U heeft een vraag of een probleem met een van onze producten? Het spijt ons dat u, ondanks onze voortdurende inspanningen om onze producten te verbeteren, toch een probleem heeft met een product van Preston Innovations. Maar we kunnen u snel en eenvoudig helpen! Daarvoor dient u onmiddellijk contact op te nemen met de Preston Innovations dealer waar u uw product aangeschaft heeft. Voor meer informatie, neem here contact op.

 

Onze producten kunnen aangeschaft worden in gespecialiseerde hengelsportzaken en online shops. U kunt de dichtstbijzijnde dealer here vinden.

We kopen onze producten niet zomaar vanaf de plank! We hebben de beschikking over een internationaal team van designers en productontwikkelaars, die dag en nacht werken met bedrijven van over de gehele wereld om innovatieve en hoge kwaliteit hengelsportmaterialen te produceren.

Preston Innovations wordt ondersteund door een team van testvissers bij het ontwikkelen en de marketing van haar producten. De selectie van mogelijke, nieuwe kandidaten is gebaseerd op strikte criteria. Wanneer u geïnteresseerd bent om samen te werken met ons, stuur dan uw applicatie via e-mail naar EuroCustomerServices @ ratheroutdoors.com. Uw applicatie dient o.a. te bevatten:

  • Een beschrijving van uw ervaring met het sportvissen.
  • Waarom denkt u dat u op landelijk niveau invloed uit te kunnen oefenen?
  • Documentatie over doelen die u bereikt heeft in de media sector, gedrukt en online.
  • Voorbeelden van foto’s en video’s die u gecreëerd heeft.

Vanwege het grote aantal inzendingen, vragen we u vriendelijk om geduld te betrachten bij de selectie en de beantwoording van uw vragen.

4street Pike Chatter

QUANTUM

B-ASS Creature

QUANTUM

B-ASS Shad

QUANTUM

Purple Haze

QUANTUM

Eat, Sleep, go fishing!

Fill in your details and we’ll be in touch

Stay Up to Date with us!

We can deliver the best Products for you and your personal fishing-Style. Just help us to know you better....